• Yeni Kız
Öncü Kadın Uzun Kollu Fırfırlı Bluz

Öncü Kadın Uzun Kollu Fırfırlı Bluz

Ürün Puanı:
₺ 1.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Hatırlanması gereken bir görünüm, Öncü Kadının Fırfırlı Bluz Üstü, omuzunda romantik fırfır detaylarıyla kalıcı bir izlenim bırakıyor. Hafif, krep kumaştan hazırlanmış rahat bir uyum, en sevdiğiniz dar kesim kot pantolonların üzerinden geçerken en iyi şekilde görüneceğinden emin olabilirsiniz. Münhasıran . Malzeme : % 100 Polyester. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5’10 ”ve S beden giyiyor. Yaka : V yaka. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Uzun kollu. Cepler : Yok. Özellikler : Omuzda fırfır detayları, omuzda önlüklü dikiş ve kol manşeti, krep kumaş. Kadınlar için Öncü Kadın Fırfırlı Bluz. Öncü Kadının yeni giyim serisi, Ree Drummond'un sevilen imza çiçeklerini ve rahat tarzını, her ortamda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan eğlenceli, şık parçalara dönüştürüyor.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kadın Büküm Ön T-Shirt

₺ 35.98

Gardırobunuza bu Sefer anında bir bükülme verin ve Ön Tişörtü Bükün Yumuşak ve hafif kumaşı ile bu kısa kollu gömlek, o sıcak günlerde sizi serin tutacağından emin olabili

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.