• Yeni Kız
Uzun Kollu Wonder Women Baskılı Balıkçı Yaka Üst

Uzun Kollu Wonder Women Baskılı Balıkçı Yaka Üst

Ürün Puanı:
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Cesur, renkli ve açıklama yapan Baskılı Balıkçı Yaka. C. Wonder her kıyafete bir parça pizzazz ekler. Bu trendi çalıştırmanın en kolay yolu, onu kolay, tekmeleyen flare pantolonlara sokmaktır. Münhasıran . Malzeme : % 92 Polyester /% 8 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5 '10.5 "ve S beden giyiyor. Yaka : Katlanabilir balıkçı yaka. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Uzun. Cepler : Yok. Özellikler : İpeksi his; allover baskı. Tek Parça Lüks. Tek Parça Gündelik : İpeksi bir his ve modaya uygun bir baskıdan daha çok sevdiğimiz hiçbir şey yok. C. Wonder'dan Kadın Baskılı Balıkçı Yaka Üst. C. Wonder'ın renkli, şık ve modern dünyasını keşfedin. İş ve oyun için akıllı, sofistike ve zahmetsiz stilleri keşfedin..her şeyin harikasını gör.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Çarpıcı Bayanlar SS Üst

₺ 41.96

Senin gibi sert bir taraftar, yaptığın her şeyde takımı temsil etmeyi sever Oyuna ya da kasabaya gidiyor olsanız da, Sideline Apparel'ın bu Bayan Üstü kesinlikle biraz ruh sergiley

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.