• Yeni Kız
Öncü Kadın Fırfırlı Uzun Kollu Pile Bluz, Kadın

Öncü Kadın Fırfırlı Uzun Kollu Pile Bluz, Kadın

Ürün Puanı:
₺ 37.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Güzel bir baskı ve fırfırlı süs, Öncü Kadının Fırfırlı Pile Bluzuna anında kadınlık katar. Kolay bir kazak stili ve özel çiçek baskısı ile her kıyafete mükemmel bir başlangıç. En sevdiğiniz kot pantolon veya pantolonla eşleştirin ve işe veya hafta sonuna hazırsınız. Münhasıran . Malzeme : % 100 Polyester. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5’10 ”ve S beden giyiyor. Uygun : Normal; 25 "uzunluğunda. Boyun çizgisi : Kendinden kravatlı bölünmüş V yaka. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Fırfır süslemeli ve elastik manşetli uzun kollu. Cepler : Yok. Özellikler : Boyun çizgisinde pile detayları; allover baskı; krep dokusu. Öncü Kadından Kadınlar için Fırfırlı Pile Bluz. Öncü Kadının yeni giyim serisi, Ree Drummond'un sevilen imza çiçeklerini ve rahat tarzını, her ortamda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan eğlenceli, şık parçalara dönüştürüyor.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kadın Kol Yakalı Örgü Üst

₺ 59.98

Lee Sleeve Collared Knit Top'un Binicileri, günlük gardırobunuza harika bir ektir Bu üstler yumuşak bir pamuk karışımından yapılmıştır Düğmeli bir ön plakaya, göğüs cepler

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.