• Yeni Kız
Sevgiliye Boyunlu ve Uzun Kollu, XS-XXL Bedenli Kepçe Kadın Nervürlü Elbise

Sevgiliye Boyunlu ve Uzun Kollu, XS-XXL Bedenli Kepçe Kadın Nervürlü Elbise

Ürün Puanı:
₺ 40.18

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Gömleğinizi sürekli sıkıştırmaya veya o garip kumaş demetiyle uğraşmaya elveda deyin. Bu Kepçe Nervürlü Elbise, figürünüze doğru şekilde sarılan şık, takılmış silueti ile sizi cilalı tutar. Yumuşak nervürlü örgü ve sevgiliye yaka, temel bir vücuda bu küçük ekstra dokunuşu katar. Sorunsuz pansuman için uygun bir geçmeli düğme kapatma ile tamamlandı. Her yerde giyebileceğiniz şık, bir araya getirilmiş bir görünüm için bu bodysuit'i yüksek belli kot pantolon, etek veya elbise pantolonuyla eşleştirin. Sadece at . Malzeme : % 50 Suni İpek /% 30 Polyester /% 20 Naylon. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5’11 ’dir ve S beden giymektedir. Yaka : Tatlım boyun. Kapatma : Altta Snap düğmesi kapatma. Kollu : Uzun kollu. Cepler : Yok. Özellikler : Nervürlü doku; yumuşak ve esnek. Scoop'tan Bayan Sevgiliye Boyun Nervürlü Bodysuit. Kepçe. Olmazsa olmazlarınızla tanışın. Eğlenceli, cilveli parçalardan, en son trendlerden ve beklenmedik buluntulardan ilham alın. İşte şimdi - go-to'nuz yaptığınız her şeyi arıyor.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Çarpıcı Bayanlar SS Üst

₺ 41.96

Senin gibi sert bir taraftar, yaptığın her şeyde takımı temsil etmeyi sever Oyuna ya da kasabaya gidiyor olsanız da, Sideline Apparel'ın bu Bayan Üstü kesinlikle biraz ruh sergiley

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.