• Yeni Kız
Öncü Kadın V Yaka Kazak Üst, kadın

Öncü Kadın V Yaka Kazak Üst, kadın

Ürün Puanı:
₺ 3.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Öncü Kadının bu göze çarpan V Yakalı Kazak üstüyle her görünümü dönüştürün. Önlüklü manşetli modaya uygun kabarık kollar, bu kolay, kazak üst kısmına beklenmedik bir hava katıyor. Rahat, konforlu bir OOTD için bu sevimli üst kısmı en sevdiğiniz kot pantolon ve dairelerle şekillendirin. Münhasıran . Malzeme : % 80 Polyester /% 16 Suni İpek /% 4 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5’10 ”ve S beden giyiyor. Yaka : V yaka. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Önlüklü manşetleri olan dirsek uzunluğunda puf kollu. Cepler : Yok. Özellikler : Örgü gazlı bez kumaş. Öncü Kadından Kadın V Yakalı Puf Kollu Üst. Öncü Kadının yeni giyim serisi, Ree Drummond'un sevilen imza çiçeklerini ve rahat tarzını, her ortamda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan eğlenceli, şık parçalara dönüştürüyor.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Çarpıcı Bayanlar SS Üst

₺ 41.96

Senin gibi sert bir taraftar, yaptığın her şeyde takımı temsil etmeyi sever Oyuna ya da kasabaya gidiyor olsanız da, Sideline Apparel'ın bu Bayan Üstü kesinlikle biraz ruh sergiley

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.