• Yeni Kız
3 Ayar T.G.W. Yakut Yarattı ve Beyaz Safir Gümüş Sonsuzluk yıldönümü Yüzüğü Yarattı

3 Ayar T.G.W. Yakut Yarattı ve Beyaz Safir Gümüş Sonsuzluk yıldönümü Yüzüğü Yarattı

Ürün Puanı:
₺ 136.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu cesur Tangelo'nun Yarattığı Yakut ve Yarattığı Beyaz Safir Sonsuzluk Yıldönümü Yüzüğü ile yaşam boyu bağlılığınızı temsil edin. Işıltılı gümüşten üretilen bu yüzük, 10 yuvarlak kesim, ışıltılı yakut değerli taş (3,25 x 3,25 mm) ve halka üzerinde çatal ayarında süslenmiş 10 yuvarlak kesim, pırıl pırıl beyaz safir değerli taşa sahiptir. Cesur ve güzel görünmek için bu yüzüğü herhangi bir gündelik veya iş kıyafetiyle koordine edin. Bu büyüleyici yüzük sevgiliniz için mükemmel bir seçimdir. Saf Gümüşten üretilmiştir. 3-3 / 4ct t.g.w. Yakut Yarattı ve Beyaz Safir Yarattı. Taş Kesim : Yuvarlak. Sivri Uçlu Taşlar. Bant genişliği : 3.3mm. Gemstone Sonsuzluk Yıldönümü Yüzüğü. Yüksek Cila Kaplama - Ekstra ışıltı ve parlaklık için yüksek cila ile tamamlanmıştır. Mükemmellik için Paketlenmiş - Tangelo ile, tüm parçalarımız çarpıcı bir hediye kutusuna sarılmış bir garanti kartıyla eşleştirildiğinden ışıltıdan fazlasını elde edersiniz. Zamansız Klasikler - En yeni stilleri kucaklamak Tangelo için önemlidir, ancak onları zamansız kılmak hedefimizdir. Şık klasikleri tüm ceplere uygun bir fiyata bulabilirsiniz!. Küresel İşçilik - Tangelo, 40 yılı aşkın üretim ve tasarım deneyiminin doruk noktasıdır. Gemologlarımız, tasarımcılarımız ve alıcılarımız, her parça için yüksek kaliteli mücevherler ve yenilikçi ilham almak için dünyayı dolaşıyor. Tangelo güzel takılarının her tarza uygun benzersiz bir parçası vardı. Tangelo Garantisi - Tangelo, sattığımız tüm mücevherlerin en yüksek standartları karşıladığını garanti eder ve logosu, yüksek kaliteli, birinci sınıf denetim, birinci sınıf malzemeler ve şaşırtıcı derecede üstün yapı ve tasarım ürünlerini işaretler. Tüm malzemeler Kuyumcu İhtiyat Komitesinin standartlarına göre doğru sertifikalandırılmıştır. % 100 Memnuniyet Garantisi - Son derece özverili müşteri hizmetleri ekibimiz, gerekirse her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyar.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş cr safir bant

₺ 86.00

Jordan Blue NYC ne biliyor?sıcak Sen?her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylardan memnun kalacaksınız Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol denetimin

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.