• Yeni Kız
0. ct Yuvarlak Tanzanit söz Yüzüğü Gümüş

0. ct Yuvarlak Tanzanit söz Yüzüğü Gümüş

Ürün Puanı:
₺ 72.86

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Saf gümüşten yapılmış bu çarpıcı Doğal Tanzanit değerli taş söz yüzüğü ile sıradanlığın ötesine geçin. Bu söz yüzüğü, merkezinde 0,5 karat doğal Tanzanit değerli taşa sahiptir; göz kamaştırıcı kübik zirkon taşlarla sarıldı. Konfor düşünülerek tasarlanan bu yüzük el yapımıdır.925 Ayar Gümüş ve özgünlük için 925 damgasını taşıyor. Bu yüzük kesinlikle kafaları döndürecek ve aynı zamanda mükemmel bir hediye olacaktır. Ana Taş : Doğal Tanzanit; 0,5 Karat, yuvarlak şekil, 5 x 5 mm; Sİ1-Sİ2 berraklığında mavi-mor renk. Accent Taş : Kübik Zirkonya; 0.5 Karat, yuvarlak parlak şekil, 1.5x1.5mm; F-G renk ile bir VS1-VS2 netlik. Metal : .925 damgalı 925 Ayar Gümüş, 2,3 gram. Boyutlandırma : Halka 5 ila 9 boyutlarında mevcuttur. Özel günler için mükemmel bir imza hediye kutusu içerir. Doğum Taşı Ayı : Aralık.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş cr safir bant

₺ 86.00

Jordan Blue NYC ne biliyor?sıcak Sen?her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylardan memnun kalacaksınız Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol denetimin

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.