• Yeni Kız
İmparatorluk Taş Gümüş Zümrüt Kesim Akuamarin Oluşturulan Beyaz Safir Halo kadın Yüzük

İmparatorluk Taş Gümüş Zümrüt Kesim Akuamarin Oluşturulan Beyaz Safir Halo kadın Yüzük

Ürün Puanı:
₺ 1.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Saf Gümüşten üretilen bu yüzük, 6x4 mm zümrüt kesim Akuamarin değerli taş, ters konik bir sapın ortasına yerleştirilmiş çatal, oluşturulmuş beyaz safirlerden oluşan çift hale ile sarılmış. İç hale, yuvarlak kesim oluşturulmuş beyaz safirlere sahipken, dış hale, dönüşümlü olarak parlak bir tasarım oluşturacak şekilde ayarlanmış iki farklı boyutta baget kesim oluşturulmuş beyaz safirlere sahiptir. Parlak cilalı bir parıltıyla tamamlanan bu benzersiz tarzdaki akuamarin ve kadınlar için yaratılmış beyaz safir halo yüzük kesinlikle dikkat çekecek. Zümrüt şeklinde kesilmiş gerçek Akuamarin. Taş boyutu 6x4 mm'dir. Gümüş olarak ayarlanmıştır. Baget kesim ve yuvarlak kesimin şık kombinasyonu beyaz safir haleler yarattı.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş cr safir bant

₺ 86.00

Jordan Blue NYC ne biliyor?sıcak Sen?her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylardan memnun kalacaksınız Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol denetimin

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.