• Yeni Kız
İlkel Altın Karat Beyaz Altın 6x Oval Oluşturulan Yakut ve Pırlanta Yüzük

İlkel Altın Karat Beyaz Altın 6x Oval Oluşturulan Yakut ve Pırlanta Yüzük

Ürün Puanı:
₺ 587.38

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu muhteşem yaratılmış yakut ve pırlanta yüzük, herhangi bir mücevher gardırobuna harika bir katkı sağlayacaktır. 14 Ayar beyaz altından üretilen bu muhteşem yüzük, güzel bir tasarım için her iki tarafta parıldayan VS2 / SI1 berraklık elmas aksanıyla merkezde 6x4mm oval oluşturulmuş yakut uçlu bir sete sahiptir. Bu yüzük 5 parmak boyutunda mevcuttur, değerli taş 0,60 cttw ağırlığındadır.Metal Ağırlığı : 2.45 grams Jewelry Türü : İnce Stil : Değerli Taş ve Pırlanta yüzükcinsiyet : Kadınmetal : Altınaltın Karat : 14 Karat Metal Renk : Beyaz Bant Genişliği : 2mmyüzük Boyutu : 5 Gemstone Detayları : Tür : Lab Düzenlendi Ruby Birthstone Ay : Temmuzrenk : kırmızıkesim : yüzükşekil : Ovalboyut : 6mm x 4mmağırlık : 0.6 cttmiktar : 1 Jewelry Ayarı : Prong Diamond Detaylar : Berraklık : VS2 / SI1 RENK : G-ıdoğum Ayı : nisankesme : yüzlüşekil : yuvarlakboyut : 1.6mmağırlık : 0.034 cttmiktar : 2takı Ayarı : DişöğEniz, saklama veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil bir hediye kutusuna gelir.Menşe ülke : Amerika Birleşik Devletleri 14 Ayar Beyaz Altın, Değerli taş, Pırlanta.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş cr safir bant

₺ 86.00

Jordan Blue NYC ne biliyor?sıcak Sen?her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylardan memnun kalacaksınız Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol denetimin

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.