• Yeni Kız
İlkel Gümüş Gümüş Rodyum kaplama Beyaz Topaz ve Limon Kuvars Yüzük

İlkel Gümüş Gümüş Rodyum kaplama Beyaz Topaz ve Limon Kuvars Yüzük

Ürün Puanı:
₺ 218.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu değerli taş yüzük ile parıldayan güzelliğinizi geliştirin. Rodyum kaplama gümüş renginde tasarlanan bu şık yüzük, lüks bir görünüm vermek için parıldayan beyaz topaz değerli taşlarla çevrili, merkezinde muhteşem bir 12 mm yuvarlak limon kuvarsı ile süslenmiştir. Bu yüzük 5 parmak boyutunda mevcuttur, değerli taş 6.46 cttw ağırlığındadır ve bant genişliği 2 mm'dir.Metal Ağırlığı : 3.80 grams Jewelry Türü : İnce Stil : üst üste takılabilir bilezikcinsiyet : Kadınmetal : Gümüşmetal Renk : Beyaz Bant Genişliği : 2mmyüzük Boyutu : 5 Gemstone Detayları : Tip : Limon Kuvars Irenk : Sarıke Sim : yüzlüşekil : yuvarlakboyutu : 12mmmiktar : 1 Jewelry Ayarı : Prong Type : Beyaz Topaz Shape : yuvarlakmiktar : 24 Jewelry Ayarı : Prongtoplam Taşlar Ağırlık : 6.46 cttwöğeniz, saklamak veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil bir hediye kutusuna gelir.Menşe ülke : Tayland Gümüş, Rodyum kaplama, Katı, Limon Kuvars, Beyaz Topaz.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş cz telkari bant

₺ 57.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.