• Yeni Kız
Batman Boys No Show Çorap, 8'li Paket, Beden S-L

Batman Boys No Show Çorap, 8'li Paket, Beden S-L

Ürün Puanı:
₺ 11.94

Ödenebilirlik
Emre için müsait

En sevdiği süper kahramandan ilham alan konfor ve tarzın tadını çıkarın! Bu harika Batman No Show Çorapları, yarasa sinyali ve diğer havalı baskıları içeren sekiz farklı tasarıma sahiptir. Erkekler için bu çok renkli no show çorapları, günlük kıyafetine eğlenceli bir hava katarken onu rahat hissettireceğinden emin. Malzeme : % 98 Polyester /% 2 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Paket içeriği : 8 çift gösterişsiz çorap. Boyutu : Ayakkabı boyutları S (4.5-8.5), M (9-2.5), L (3-9). Özellikler : Nervürlü açıklık; düz renkler veya eğlenceli Batman baskıları. © DC Comics Tüm Hakları Saklıdır. Batman Erkekler için Çorap Göstermiyor.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek No Show Kamuflaj Paketi

₺ 2.00

Erkeklerin No Show Camo 10 Paketi rahat ve ayırt edicidir Bu gösterişsiz çoraplar, renkli kamuflaj, çizgiler ve katılar gibi çeşitli baskılarda gelir 10'luk bir pakette gelirler ve

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.