• Yeni Kız
Ön Tampon Römork Halka Göz Çekme Tow Kanca Vida Volkswagen Golf GTI için

Ön Tampon Römork Halka Göz Çekme Tow Kanca Vida Volkswagen Golf GTI için

Ürün Puanı:
₺ 143.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Çekme kancamız kaliteli alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmıştır. Uzun süreli kullanım için iyi performans ve güvenilirlik ile dayanıklıdır. dayanıklı ve güçlü. Tampona zarar vermeden aracın güvenli bir şekilde çekilmesine izin verin. Bu ürünün piyasadaki benzersizliği, ürünümüzün eloksal kaplama rengi, pürüzsüz ve parlak, uzun ömürlü dayanıklılık ve performans için üretilmiş olmasıdır. Size kolay ön ve arka çekiş kanalları sağlar. Tasarımı, kullanımı kolay, özel fonksiyonel katlanabilir. Kolay ve hızlı kurulum, sadece doğrudan uygulamaya vidalayın. Ayrıca, çoğu araca evrensel olarak uyar. Sipariş vermeden önce bunun doğru istifleme kancası uygulama türü olduğundan emin olmak için lütfen resmi, ürün açıklamasını kontrol edin. Bu OEM olmayan bir üründür, sadece aksesuardır! Volkswagen Golf GTI için Ön Tampon Römork Halkası Göz Çekme Çekme Kancası Vidası Malzeme : Alüminyum alaşım. Renk : Siyah, Gümüş Ton. Toplam Uzunluk : 235mm/9.25 ". Daire Çapı : 49mm/1.93 ". Cıvata Uzunluğu : 123mm/4.84 ". Vida Uzunluğu : 32mm/1.26 ". Vida Boyutu : M16x3.0. Volkswagen Golf GTI için. 1 x Tampon Çeki Kancası.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş BOYA KUTUSU - ct

₺ 2.00

Bu yaratıcı kovanın şeffaf bir rengi var Kapağı kolayca açabilmeniz için küçük bir metal disk ile birlikte gelir Şeker veya özel bir hediye tutmak için herhangi bir iyilik içi

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.