• Yeni Kız
nuLOOM Carlina Geometrik Sevişmek Saçak Alan Kilim, 10' 14', Bej

nuLOOM Carlina Geometrik Sevişmek Saçak Alan Kilim, 10' 14', Bej

Ürün Puanı:
₺ 208.48

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu geometrik sevişme alanı halısı ile kafaları döndürmeye hazır olun. İpeksi yumuşaklığı ve dökülmeyen tüyleriyle tanınan bu halı, dayanıklı kalırken ve düzenli yaya trafiğine dayanacak şekilde inşa edilirken ayak parmaklarınız için bir zevktir. Eşsiz desen ve yüksek alçak örgü, evinizde çağdaşdan boheme kadar her dekordan eşleşen güzel bir açıklama yapacaktır. Her zaman hayalini kurduğunuz evi yaratın zeka saati bakımı kolay ve evcil hayvan dostu alan halıları. Nuloom Carlina Geometrik Sevişmek Saçak Alan Kilim. Makine Yapımı. Türkiye'de üretilmiştir. Malzeme : % 100 Polyester. Ayar : Sadece kapalı. Önerilen Odalar : Yatak odası, Yemek odası, Oturma Odası, Koridor, Mutfak. İçerirkırıntı.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

&M Deve Berberi Halısı

₺ 196.00

Alanınız için Mükemmel Halı Kullanım Alanları : dekoratif zemin kaplaması İçerir : Halı Bakım Talimatları : Benzer renklerle yumuşak bir döngüde soğuk suyla yıkayın...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.