• Yeni Kız
Akıllı ve Seksi Kadın Örgü Yüksek Bacak Külot, 2'li Paket, Style-SA1409

Akıllı ve Seksi Kadın Örgü Yüksek Bacak Külot, 2'li Paket, Style-SA1409

Ürün Puanı:
₺ 17.94

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Rahat, arsız ve uzun bacaklıların mükemmel karışımı burada. Akıllı ve Seksi Fileli Yüksek Bacaklı Külotların tüm vücut tipleri için gurur verici olduğu kanıtlanmıştır. Bu file külotlar, gün boyunca sizinle birlikte hareket eden şeffaf, streç kumaştan yapılmıştır. Yüksek kesim bacak açıklıkları bacaklarınızın görünümünü uzatmaya yardımcı olur. Bu yüksek belli külotlar göbek deliğinin hemen altına oturuyor. Arsız sırt, bu kadın külotları için orta kapsama alanı sunar. Esnek elastik trim, bu arsız külotları gün boyu yerinde tutmak için bel ve bacak açıklıklarını takip eder. Eşleşen bir sütyen ve külot seti oluşturmak için Akıllı ve Seksi örgü sütyenlerle eşleştirin. 2 paket iki akıllı ve seksi örgü yüksek bacak külot içerir. Şeffaf, streç kumaş, özel günler ve günlük kullanım için mükemmeldir. Yüksek kesim bacak açıklıkları bacaklarınızın görünümünü uzatmaya yardımcı olur. Bu yüksek belli külotlar göbek deliğinin hemen altına oturuyor. Bu kadın külotları için orta kapsama alanı sunan arsız sırt örtüsü. Esnek elastik trim, bu arsız külotları gün boyu yerinde tutmak için bel ve bacak açıklıklarını takip eder. Örgü külotlar tamamen şeffaftır. Külotlarda rahatlık için pamuklu astarlı köşebent bulunur. 4xl'ye kadar büyük beden kayışlar dahil olmak üzere genişletilmiş boyutlar mevcuttur. Bunlar Akıllı ve Seksi sütyenlerle giyilecek en iyi külotlar.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kadın hi kesim külot

₺ 1.67

Yumuşak, rahat kumaş Kolaylık sağlamak için çok paketli Çeşitli renkler Çeşitli baskılar ve katılar Boyutları dahil S, M, L, XL yumuşak rahat kumaş...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.