• Yeni Kız
Eclipse Dayton Düz Renk Karartma Grommet Tek Perde Paneli, Pembe, 84

Eclipse Dayton Düz Renk Karartma Grommet Tek Perde Paneli, Pembe, 84

Ürün Puanı:
₺ 50.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Eclipse Dayton Blackout Enerji Tasarruflu Pencere Perdesi ile her odaya şık ve pratik bir güncelleme yapın. Therma-back teknolojisine sahip Eclipse Dayton pencere perdesi, evinizin iç ortam sıcaklığını düzenleyerek rahat bir uyku ortamı yaratmaya, dış sesleri azaltmaya ve aylık ısıtma ve soğutma maliyetlerini düşürmeye yardımcı olur. Her perde, altı dekoratif fırçalanmış nikel kaplamalı rondela ile donatılmıştır. Pencere perdenizi sadece birkaç basit adımda kolayca asın. Eclipse Dayton Karartma Enerji Tasarruflu Perdesi siyah, mavi, gri, kırmızı biber, deniz salyangozu, mor erik, ahududu ve beyaz renklerde mevcuttur. Perde 42 inç genişliğindedir ve 63 veya 84 inç uzunluklarda mevcuttur. Eclipse Dayton Karartma Enerji Tasarruflu Perde Paneli : Tek panel olarak satılır. Siyah, mavi, gri, deniz salyangozu, ahududu pembesi, mor erik, kırmızı biber ve beyaz renklerde mevcuttur. Her biri 1,5 "çapında 6 dekoratif fırçalanmış nikel kaplama rondela ile geliştirilmiştir. Her panel 42 inç genişliğindedir ve 63 veya 84 inç uzunluklarda mevcuttur. Tek başına veya koordineli saçak ile kullanın. Dış ışığın yüzde 99'undan fazlasını engeller ve gürültüyü azaltır. Bakım : makine yıkama soğuk; hat kuru. % 100 Polyester.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Designart Karartma Perdesi

₺ 37.92

Sarı arka plan perdesindeki bu Çiçek ve kuşlarla evinizin veya ofisinizin herhangi bir odasındaki pencerelerinizi vurgulayın ve güzelleştirin Bu zarif Geleneksel perde, yüksek kalit

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.