• Yeni Kız
Sun Zero Oslo Tiyatro Sınıfı Aşırı% 100 Karartma Grommet Perde Paneli, 52 x95

Sun Zero Oslo Tiyatro Sınıfı Aşırı% 100 Karartma Grommet Perde Paneli, 52 x95

Ürün Puanı:
₺ 1.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Keten sarılarındaki Sun Zero Oslo Perde Paneli, evinizin herhangi bir odasına zarif bir kentsel sofistike getirirken en sert ışığı bile dışarıda tutmak için en üst düzeyde ışık engelleme teknolojisi sağlar. Sun Zero Extreme Blackout teknolojisi, ışığın% 100'ünü engellemek, dış gürültüyü% 45'e kadar azaltmak ve pencerelerinizden kaybedilen enerjiyi% 50'ye kadar azaltmak için laboratuarda test edilmiştir. Konfor, yaz sıcağını ve kış soğukluğunu evinizden uzak tutmaya yardımcı olan termal özelliklerle optimize edilmiştir. Ekran parlamasını ortadan kaldırmak ve rahatsız edici dış gürültüyü azaltmak için eğlence odanıza veya daha fazla mahremiyet ve daha sağlam, daha kesintisiz bir uyku için yatak odanıza asın. 52 "genişlik x 95 " uzunluk ölçülerinde ayrı paneller olarak satılır. İstediğiniz boyut ve miktarı seçmeden önce dikkatlice ölçün. Makine nazik döngüde soğuk yıkayın. Gerektiğinde klorsuz ağartıcı kullanın. Gerektiğinde soğuk bir ütü kullanarak kısık ateşte kurulayın. Aşırı Karartma teknolojisi, dış ışığın% 100'ünü engeller. Enerji Tasarruflu tasarım, pencerelerinizden kaybedilen enerjiyi% 50'ye kadar azaltır. Termal özellikler, yaz sıcağını ve kış soğukluğunu evinizden uzak tutmaya yardımcı olur. Gürültüyü% 45'e kadar azaltmak, daha sağlam ve kesintisiz bir uyku çekmenize yardımcı olur. Makinede yıkanabilir malzemeden yapılmış 1 adet tek salmastra perde paneli içerir. Perde çubuk dahil değildir. Katmanlama için çift çubuk gerekebilir.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Designart Karartma Perdesi

₺ 89.98

Bu Mor Külot ve Çiçek Açan Papatya perdesi ile evinizin veya ofisinizin herhangi bir odasındaki pencerelerinizi vurgulayın ve güzelleştirin Bu zarif Geleneksel perde, yüksek kalitel

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.