• Yeni Kız
Grafik Amerika Kısa Kollu Grafik Ekip Boyun T-Shirt Paketi

Grafik Amerika Kısa Kollu Grafik Ekip Boyun T-Shirt Paketi

Ürün Puanı:
₺ 1.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu erteleme temalı kadın grafik tişörtüyle mizahi yönünüzü gösterin. İş, okul, koşu işleri, etkinlikler, tatiller veya günlük kullanım için harika bir tişört tasarımı. Alaycı mizah anlayışınızı gururla gösterin veya doğum günü, Noel veya Anneler Günü için mükemmel bir hediye olarak verin. Bu yüksek kaliteli kısa kollu crewneck bayan tişört, nereye götürürseniz götürün harika görünmenizi ve hissetmenizi sağlamak için üretilmiştir! İş, okul, koşu işleri, etkinlikler, tatiller veya günlük kullanım için mükemmel tişört tasarımı. Ertelemeden ilham alan kıyafetlerimiz, modaya uygun gündelik kıyafetlerde mizahi ama taze bir tarz sergiliyor. En sevdiğiniz tişört rengini seçin ve gardırobunuzu geliştirin. Klasik bayan tişört uygun. Bantlanmış boyun ve omuzlar. Yandan dikişli ve sivriltilmiş uyum. Ekstra büyük kadın giyim bedenleri de dahil olmak üzere çeşitli renk ve boyutlarda mevcuttur. Boyutlar Küçük-3 XL (kullanılabilirlik değişebilir). % 100 pamuk. ABD'de basılmıştır.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Bayan HD V Yaka Tişört L39VR

₺ 33.98

5.0 oz.,% 100 önceden büzülmüş pamuksu Atletik Funda 90 / 10 pamuk / polyesterdir Kadınsı yaka, kollar ve FİT ile klasik bayan stiliolağanüstü baskı netliği için yüksek yoğ

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.