• Yeni Kız
Joyspun Kadın V Yaka Uyku Tişörtü, S'den 3x'e kadar Bedenler

Joyspun Kadın V Yaka Uyku Tişörtü, S'den 3x'e kadar Bedenler

Ürün Puanı:
₺ 35.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Joyspun'la tanış. Gizli Hazinelerde neşeli yeni bir dönüş. Sadece at . Geride bırakmak istediğiniz türden bir gün olduğunda - Ultra yumuşak bir Uyku Tişörtüyle kurtarmaya koşun. Doğru miktarda streç ile ultra yumuşak suni ipek karışımından üretilmiştir ve etek ucunda gurur verici bir V yaka ve yan havalandırma delikleri gibi şık detaylarla tamamlanmıştır. Yaşamayı sevdiğiniz loungewear için koordine edici Joyspun Kırpılmış Pantolon ve Şortlarımızla (ayrı satılır) eşleştirin! Malzeme : % 95 Suni ipek /% 5 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5'9 "ve S beden giyiyor. Yaka : V yaka. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Kısa kollu. Cepler : Yok. Özellikler : Yumuşak örgü kumaş; etek ucunda yan havalandırma delikleri. Joyspun'dan Kadın V Yaka Uyku Tişörtü.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Lee Kadın Logo Tişört

₺ 3.33

Lee Women's Logo Tee / B> Klasik Lee logosunda çağdaş bir dokunuş olan bu ikonik grafik tişört, sade bir şekilde çekici olan çift renkli dereceli Lee logosuna sahiptir...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.