• Yeni Kız
Hanes Erkek Ecosmart Jarse Polo Cepli Gömlek

Hanes Erkek Ecosmart Jarse Polo Cepli Gömlek

Ürün Puanı:
₺ 1.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Üst cebi olan bu çok yönlü Hanes Erkek Comfortblend Eco Smart jarse polo gömlek, gardırobunuza harika bir ektir. Bu, her erkeğin yumuşak jarse kumaşa sahip olmayı seveceği bir polo gömlektir ve% 5 geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapılmıştır. En sevdiğiniz renklerde yıl boyunca klasik bir görünüm için bunu şort veya pantolonla eşleştirin. Yaklaşık. Model Ölçümleri : Yükseklik : 6a€™1a€, Bel : 30-1/2a€, Göğüs : 37a€ Omuzlar : 45a€. Model M beden giyiyor. Yakalı yakalı klasik golf gömlek tarzı. Daha fazla dayanıklılık için boyun, kollar ve etek ucunda güçlendirilmiş çift iğneli dikiş. Tek beş noktalı sol göğüs cebi, faturaları, banka kartlarını ve anahtarları taşımak için idealdir. % 50 Pamuk /% 50 Polyester, polyesterin% 5'ine kadar geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiştir. Makinede yıkanabilir. İthal. Büyük ve Uzun Boylarda da mevcuttur. Hanes Mens Eco Smart Cepli Yumuşak Jarse Kumaş Polo Gömlek.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Burnside Erkek Rugby Forması

₺ 2.00

Rugby forması hafta sonu tarzınızı korumak için geri döndü Polo'nun engebeli kuzeni parlak ve çizgili olup harika bir konfor ve stil sunar Kendi başına mükemmel..ancak yeni katman

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.