• Yeni Kız
West Coast Erkek ve Büyük Erkek Uzun Kollu Polo Gömlek, Beden S-3XL

West Coast Erkek ve Büyük Erkek Uzun Kollu Polo Gömlek, Beden S-3XL

Ürün Puanı:
₺ 0.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Serin ve rahat, Grayson Social'ın bu Uzun Kollu Polo Gömleği, gardırobunuzun yeni elyafı olacağından emin olabilirsiniz. Bu uzun kollu erkek üst kısmı, üniversiteden ilham alan bir görünüm için beyaz kontrast yakalı bulanık bir Batı Kıyısı baskısına sahiptir. Bu polo gömlek, ekstra konfor için% 100 pamuktan üretilmiştir ve bu da onu gün boyu kullanım için mükemmel bir üst haline getirir. Malzeme : % 100 Pamuk. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 6'1 "dir ve M beden giymektedir. Yaka : Nokta. Kapatma : Boyunda düğme kapatma ile kazak tarzı. Kollu : Uzun. Cepler : Yok. Özellikler : Örme jarse tasarımı; önde kontrast baskı. Grayson Social'dan Erkek Uzun Kollu Polo Gömlek.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Burnside Erkek Rugby Forması

₺ 2.00

Rugby forması hafta sonu tarzınızı korumak için geri döndü Polo'nun engebeli kuzeni parlak ve çizgili olup harika bir konfor ve stil sunar Kendi başına mükemmel..ancak yeni katman

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.