• Yeni Kız
Ben Hogan Erkek Performans Asimetrik Baskılı Polo Gömlek, 5XL Bedene Kadar

Ben Hogan Erkek Performans Asimetrik Baskılı Polo Gömlek, 5XL Bedene Kadar

Ürün Puanı:
₺ 3.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Ofiste, golf sahasında veya bu Ben Hogan Performance kısa kollu polo gömlekle rahat bir gece geçirmek için sürünün arasından sıyrılın. Uzayda boyanmış imalat, tek bir kumaş teline birden fazla renk katarak, polonuz boyunca yatay olarak uzanan ince, çok tonlu çizgiler oluşturur. Uzay boyasının daha ağır, daha cesur tonları, sol ön omuzdaki motifi oluşturur. Ben Hogan Performance'ın Power Wick nem yönetimi teknolojisi, terinizi cildinizden uzaklaştırarak sizi serin ve kuru tutmanıza yardımcı olur, Power Span maksimum hareket aralığına izin veren omuz dikişleri içerir ve Power Block güneşi önlemeye yardımcı olur mu?zararlı UV ışınlarının kumaşa nüfuz etmesini önler. Power Block : Cildinizi güneşin zararlı UV ışınlarından korur. Power Span : Esnek omuz dikişleri optimum hareket aralığı sağlar. Power Wick : Fitilleme kumaşı terlemeyi deriden uzaklaştırır. Düz Örgü Yaka. Doğrusal Uzay Boyası Argyle.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Burnside Erkek Rugby Forması

₺ 2.00

Rugby forması hafta sonu tarzınızı korumak için geri döndü Polo'nun engebeli kuzeni parlak ve çizgili olup harika bir konfor ve stil sunar Kendi başına mükemmel..ancak yeni katman

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.