• Yeni Kız
Erkek Minyonlar Mikrofleece Pijama Uyku Seti

Erkek Minyonlar Mikrofleece Pijama Uyku Seti

Ürün Puanı:
₺ 2.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Küçüğünüz, hit Despicable Me filmine dayanan bu resmi lisanslı pijama pijama setinin yastık gibi yumuşak konforuna ve renkli grafiklerine bayılacak. Bu sete hem uzun kollu bir tişört hem de eşleşen bir çift pantolon dahildir ve her ikisi de yumuşak ve dayanıklı polyesterden yapılmıştır. Tişörtün önünde büyük bir Minion Dave grafiği bulunurken, pantolonlar bir mikrofleece imalatının üzerine çeşitli Minyonların baştan sona grafik tasarımına sahiptir. Bu pijama takımı, evin etrafında uyumak ve uzanmak için mükemmeldir. Despicable Me Erkek Minion Mikrofleece Pijama 2 Parça Pijama Takımı : % 100 polyester. Erkek çocuk pijama takımı . 2 parçalı pijama takımı. Tişört : Bir Kölenin büyük ön grafiği. Uzun kollu . Yivli mürettebat boynu. Pantolon : Kölelerin baştan sona grafiği. Renkli. Kapalı elastik kemer. Resmi lisanslı ürün. Siyah boyutlarda mevcuttur. Giymeden önce yıkayın, ters çevirin, makinede soğuk yıkayın, nazik döngü, benzer renklerle, gerektiğinde sadece klorsuz ağartıcı, düşük kuru takla atın, derhal çıkarın, ütülemeyin.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek Termal Seti

₺ 39.96

Loom Boys'waffle Termal İç Çamaşırı Setinin bu Meyvesinde çocuklar sıcak ve kızarmış kalacaktır % 80 Polyester / % 20 Pamuktan üretilmiştir, bu da küçük adamınızın dolab

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.