• Yeni Kız
Küçük Yıldız Bebek ve Yürümeye Başlayan Çocuk Kısa ve Uzun Kollu Gömlek, Şort ve Pantolon Pijama, Boyut Months-5T

Küçük Yıldız Bebek ve Yürümeye Başlayan Çocuk Kısa ve Uzun Kollu Gömlek, Şort ve Pantolon Pijama, Boyut Months-5T

Ürün Puanı:
₺ 1.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Çocuğunuz karışık ve uyumlu pijamalarını giyerek sıcak ve rahat olacaktır. Set 4 parça içerir - 1 kısa kollu gömlek, 1 uzun kollu gömlek, 1 çift şort ve her iki üste de uyacak 1 çift pantolon, aralarından seçim yapabileceğiniz 4 kıyafet sunar. Bağımsız Oeko-Tex Sertifikalı tesislerde, gezegendeki en yumuşak pamuktan üretilmiştir. Güvenlik için tasarlanan bebek ve yürümeye başlayan pijamalarımız rahat bir oturuşa sahiptir. Sıkı oturan ve bantlı manşetler pantolonu yerinde tutar - bükülmez veya topaklanmaz. Küçük yıldız Pijama Takımı 1 kısa kollu üst, 1 uzun kollu üst, 1 çift şort ve 1 çift pantolon içerir. Pijamalar, çocuğunuzu güvende tutmak için bantlı manşetlerle rahatça oturacak şekilde tasarlanmıştır. Şort ve pantolonlar, her açma ve kapama için elastik bel bantlarına sahiptir. Sıcak veya soğuk havalarda en sevdiğiniz kombinasyonları oluşturmak için karıştırın ve eşleştirin. Oeko-Tex Sertifikalı. % 100 Saf Pamuk. Makinede yıkayın ve kurulayın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Elf Erkek Pijama Takımı

₺ 0.67

En sevdiğiniz elf Arkadaşınızın yer aldığı bir tatil filmi klasiğini uzanmak ve izlemek için bu mükemmel pijama setine göz atın! Giyimi kolay stili ve klasik uyumu ile bu Elf Pi

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.