• Yeni Kız
Küçük Yıldız Organik Bebek Boys & Yürüyor Boys Snug Fit Pamuk Pijama, PJ Seti

Küçük Yıldız Organik Bebek Boys & Yürüyor Boys Snug Fit Pamuk Pijama, PJ Seti

Ürün Puanı:
₺ 39.94

Ödenebilirlik
Emre için müsait

SAF ORGANİK : Süper yumuşaklık ve daha az büzülme için çevre dostu, doğal kaplama. Bebeğin cildi için ekstra naziktir. % 100 GOTS Sertifikalı pamuktan üretilmiştir. Etik olarak adil ticaret, sürdürülebilir ve şeffaf bir tedarik zincirinde üretilir. Atölyesiz üretim tesisleri. ÇEVRE DOSTU : Oeko-Tex Sertifikalı bir tesiste üretilen, sert kimyasallar veya boyalar kullanılmadan yetiştirilen ve işlenen saf organik pamuk. BEBEK dostu : Bebeğinizle veya yürümeye başlayan çocuğunuzla birlikte uzanan ve hareket eden harika yumuşak kumaş, daha az büzülme ve etiketsiz etiket bebeğinizin hassas cildini çizmez. FONKSİYONEL : Bebeğinizin kolayca hareket etmesine izin verirken bebeğinizi rahat ve sıcak tutmak için özel olarak üretilmiş en yumuşak ve en saf organik pamuğumuzu kullanıyoruz. SAF ORGANİK : Süper yumuşaklık ve daha az büzülme için çevre dostu, doğal kaplama. Bebeğin cildi için ekstra naziktir. % 100 GOTS Sertifikalı pamuktan üretilmiştir. Etik olarak adil ticaret, sürdürülebilir ve şeffaf bir tedarik zincirinde üretilir. Atölyesiz üretim tesisleri. ÇEVRE DOSTU : Oeko-Tex Sertifikalı bir tesiste üretilen, sert kimyasallar veya boyalar kullanılmadan yetiştirilen ve işlenen saf organik pamuk. BEBEK dostu : Bebeğinizle veya yürümeye başlayan çocuğunuzla birlikte uzanan ve hareket eden harika yumuşak kumaş, daha az büzülme ve etiketsiz etiket bebeğinizin hassas cildini çizmez. FONKSİYONEL : Bebeğinizin kolayca hareket etmesine izin verirken bebeğinizi rahat ve sıcak tutmak için özel olarak üretilmiş en yumuşak ve en saf organik pamuğumuzu kullanıyoruz.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek Çocuk Pijama Uyku Seti

₺ 1.00

Genç adamınız bu 2 parçalı pijamalarla sıcak ve rahat olacak Bu setler uzun kollu jarse örgü üst ve pazen polar alt kısımlara sahiptir 4 Eğlenceli baskıyla geliyorlar Pantolonla

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.