• Yeni Kız
Atletik İşler Erkek ve Büyük erkek Forması Tee Gömlek Paketi, 3XL boyutuna kadar

Atletik İşler Erkek ve Büyük erkek Forması Tee Gömlek Paketi, 3XL boyutuna kadar

Ürün Puanı:
₺ 0.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Athletic Works'ten gelen bu Erkek Aktif Forma Tişörtü ile elinizden gelenin en iyisini yapın ve hareket halinde kalın. Bu tişört, altına katmanlamak veya tek başına giymek için harika olan inanılmaz derecede yumuşak ve dayanıklı bir el hissi için Jarse Polyester karışımı ile tasarlanmıştır. Bu tişört hafif ve nefes alabilir ve sizi serin ve kuru tutmak için nem emici özelliklerin yanı sıra tüm gün kullanım ve rahatlık için sizi taze ve kuru tutmak için Genel Koku Önleyici özellikler içerir. Bu tişört tüm aktiviteler için yapılmıştır ve spor salonundan eve dönüşe geçmek ve şehirde ayak işlerini yapmak için mükemmeldir. % 50 Geri Dönüştürülmüş Polyester,% 50 Polyester. Nem Esneklik, Anti-Koku, Hafif ve nefes, Yumuşak el-hissediyorum.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Reebok Erkek Ufuk Tişört

₺ 0.67

İhtiyacınız olan konforu ve desteği sağlayan her türlü spor için mükemmel olan bu Reebok Performance tişörtü ile bir sonraki antrenmanınıza veya aktivitenize hazırlanın...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.