• Yeni Kız
Şok Doktor Spor Kısa Kollu Sıkıştırma Üst, Beyaz, Yetişkin XL

Şok Doktor Spor Kısa Kollu Sıkıştırma Üst, Beyaz, Yetişkin XL

Ürün Puanı:
₺ 2.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

İhtiyacınız olan yerde esneklik ve destek sağlayan hızlı ve rahat bir oturuşta performansla Shock Doctor Sport Kompresyon Giysisinin farkını hissedin. Nefes alabilirlik için örgü paneller ve hızlı kuruma için nemin yükselmesine ve buharlaşmasına izin veren aktif kuru teknoloji malzemesi ile serin kalın. Destekleyici dört yönlü streç kumaş, sizinle birlikte hareket eden maksimum esneklik sağlar ve düz kilitli dikişler, elinizden gelenin en iyisini yaparken daha zahmetsizce hareket etmenizi sağlar. NEM ESNEKLİK : Aktif kuru teknoloji, hızlı kuruma için nemin yükselmesini ve buharlaşmasını sağlar. HAVA akışı : Nefes alabilirlik için örgü paneller. DÖRT yönlü STREÇ : Sizinle birlikte hareket etmek için maksimum esneklik sağlayan destekleyici dört yönlü streç kumaş ile üretilmiştir; DÜZ KİLİT dikişleri : Sürtünmeyi azaltmak ve aktivite sırasında daha fazla hareketlilik sağlamak için stratejik olarak yerleştirilmiş dikişler. Malzeme içeriği : Jarse% 87 polyester,% 13 spandeks; Örgü% 90 polyester,% 10 spandeks. Unisex.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Reebok Erkek Ufuk Tişört

₺ 0.67

İhtiyacınız olan konforu ve desteği sağlayan her türlü spor için mükemmel olan bu Reebok Performance tişörtü ile bir sonraki antrenmanınıza veya aktivitenize hazırlanın...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.