• Yeni Kız
Emeril Lagasse Erkek Dixon Eskitme Ez-Fit Kaymaz Spor Ayakkabı

Emeril Lagasse Erkek Dixon Eskitme Ez-Fit Kaymaz Spor Ayakkabı

Ürün Puanı:
₺ 0.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Hafif, esnek ve kaymaya karşı dayanıklı Erkek Dixon atletik iş ayakkabısı günlük ihtiyaçlarınız için sunabileceği çok şey var. Bu kaymaya dayanıklı iş ayakkabısı, iş ayakkabısı için birinci sınıf performans sağlamak için sadelik ve desteğin nihai kombinasyonuna sahiptir. EZ-Fit boyutlandırma, genişlik için daha cömert bir uyum sağlar. Bu çağdaş uyum, gün boyunca hareket ederken desteklenen konfor sağlar. Ayakları üzerinde uzun saatler çalışan misafirperverlik çalışanlarını desteklemek için kurulan Emeril'in kaymaz iş ayakkabısı serisi, işi rahat ve güvenli bir şekilde yapmanıza yardımcı olacaktır. Emeril'in tüm Ayakkabıları, leke ve su geçirmezlik sağlamak için ayakkabının yüzeyine uygulanan All Shield suya dayanıklı hidrofobik spreyi kullanır. Maksimum kayma direnci sağlamak için özel olarak tasarlanmış pabuç desenine sahip esnek kanallı kauçuk dış taban kullanılır. Yorulma önleyici konforlu orta taban, ayağı desteklemek için yüksek enerjili geri dönüş bileşiği ile yapılmıştır. Bu yüksek teknoloji özellikleri ve temel faydaları Emeril'in Ayakkabılarına özgüdür. 737182637273. EMERİL LAGASSE MENS DİXON, EZ-FİT OXFORD'U DEVİRDİ. GTIN. 00737182637273. Hafif, esnek ve kaymaya karşı dayanıklı Erkek Dixon atletik iş ayakkabısı günlük ihtiyaçlarınız için sunabileceği çok şey var. Bu kaymaya dayanıklı iş ayakkabısı, iş ayakkabısı için birinci sınıf performans sağlamak için sadelik ve desteğin nihai kombinasyonuna sahiptir. EZ-Fit boyutlandırma, genişlik için daha cömert bir uyum sağlar. Bu çağdaş uyum, gün boyunca hareket ederken desteklenen konfor sağlar. Ayakları üzerinde uzun saatler çalışan misafirperverlik çalışanlarını desteklemek için kurulan Emeril'in kaymaz iş ayakkabısı serisi, işi rahat ve güvenli bir şekilde yapmanıza yardımcı olacaktır. Emeril'in tüm Ayakkabıları, leke ve su geçirmezlik sağlamak için ayakkabının yüzeyine uygulanan All Shield suya dayanıklı hidrofobik spreyi kullanır. Maksimum kayma direnci sağlamak için özel olarak tasarlanmış pabuç desenine sahip esnek kanallı kauçuk dış taban kullanılır. Yorulma önleyici konforlu orta taban, ayağı desteklemek için yüksek enerjili geri dönüş bileşiği ile yapılmıştır. Bu yüksek teknoloji özellikleri ve temel faydaları Emeril'in Ayakkabılarına özgüdür.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek Athena Moc Tuvali

₺ 56.00

Athena Moc, modern tarza sahip yapısız ve hafif bir slipon'dur Bu az bakım gerektiren, kolay açılıp kapanan tarz, dışarıdaki maceralarınızı yavaşlatmaz...

Lugz Erkek Diablo Merhaba Botu

₺ 159.00

İz üzerinde ve dışında geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip ayakkabıyı mı arıyorsunuz? Lugz Erkek Diablo Merhaba botuyla tanışın..

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.