• Yeni Kız
Etnies Erkek Aktif Süet Düşük Bağcıklı Ayakkabı

Etnies Erkek Aktif Süet Düşük Bağcıklı Ayakkabı

Ürün Puanı:
₺ 73.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Patenci stili onaylandı. Etnies'in bu Aktif Süet Alçak Bağcıklı Ayakkabıları, tüm doğru yerlerde güçlendirilmiş panellerle en üst düzeyde konfor ve dayanıklılık için deri ve kanvas bir üst kısma sahiptir. Hafızalı köpük çorap ekstra konfor sağlarken, beyaz kauçuk yan duvar ve sakız kauçuk dış taban, harika bir sürüş için ihtiyacınız olan tüm dayanıklılığı ve tutuşu sağlar. Yan ve dildeki baskılı ve kabartmalı etnies logosu görünümü tamamlıyor. İster paten yapıyor olun, ister sadece takılın, bu etnies paten ayakkabıları tam da aradığınız şey! Malzeme : Pamuk/Süet üst; Polyester astar; Kauçuk taban. Bakım : Silerek temizleyin. Menşe ülke : İthal. Kapatma : Bağcıklı kapatma. Ayakkabı Genişliği : Orta. Özellikler : Yuvarlak burunlu; hafızalı köpük iç taban; baskılı ve kabartmalı logo; beyaz kauçuk yan duvar; ekstra tutuş için sakızlı kauçuk dış taban; deri ve kanvas üst kısım; dolgulu yaka ve dil. Etnilerden Erkek Aktif Süet Alçak Bağcıklı Ayakkabılar.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Lugz Erkek Diablo Merhaba Botu

₺ 159.00

İz üzerinde ve dışında geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip ayakkabıyı mı arıyorsunuz? Lugz Erkek Diablo Merhaba botuyla tanışın..

Erkek Athena Moc Tuvali

₺ 56.00

Athena Moc, modern tarza sahip yapısız ve hafif bir slipon'dur Bu az bakım gerektiren, kolay açılıp kapanan tarz, dışarıdaki maceralarınızı yavaşlatmaz...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.