• Yeni Kız
İmparatorluk 1 2Ct TDW Elmas 14 k Sarı Altın Küme Halo Vintage Stil Gelin Seti

İmparatorluk 1 2Ct TDW Elmas 14 k Sarı Altın Küme Halo Vintage Stil Gelin Seti

Ürün Puanı:
₺ 0.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Zarif elmas nişan yüzüğüyle elini isteyin ve bağlılığınızı eşit derecede güzel bir alyans ile mühürleyin. Nişan yüzüğü, merkezinde parıldayan yuvarlak elmaslardan oluşan bir kümeyi, onu çevreleyen yuvarlak elmaslardan oluşan çift bir hale ile sergiliyor. Merkezin her iki yanında daha fazla ışıltı katan üç yuvarlak elmas bulunur. Halka şaftını ek yuvarlak elmaslar süslüyor. Nişan yüzüğüne sıkıca oturan yuvarlak elmaslarla kaplı uyumlu bir alyans, topluluğu tamamlar. Halka ve bant üzerindeki miligrain tasarımı, tasarıma vintage bir dokunuş katıyor. 14 ayar sarı altından üretilen bu pırlanta gelin seti cilalı bir parlaklıkla tamamlandı. İmparatorluk 1 / 2 Ct TDW Elmas 14k Sarı Altın Küme Halo Vintage Stil Gelin Seti (HI, I2).

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gül Altın Tonlu Alyans Seti

₺ 0.67

Bu muhteşem alyans seti, güzel bir gül altın tonunda öne çıkıyor Sette 2,5 karattan fazla parlak kesim CZ bulunur Nişan yüzüğü parlak bir 7mm CZ solitaire sahiptir Eşleşen aly

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.