• Yeni Kız
Karat T.G.W. Oluşturulan Beyaz Safir ve Karat T.W. Pırlanta 10kt Beyaz Altın Üç Parçalı Gelin Seti

Karat T.G.W. Oluşturulan Beyaz Safir ve Karat T.W. Pırlanta 10kt Beyaz Altın Üç Parçalı Gelin Seti

Ürün Puanı:
₺ 1119.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Miabella'nın Yarattığı bu Beyaz Safir ve Pırlanta Gelin Seti ile onu üç kez sevdiğini göster. Nişan yüzüğü, merkezde yuvarlak kesimli, çatal uçlu, beyaz safir değerli taş (6,5 milimetre x 6,5 milimetre), bandı süsleyen 24 yuvarlak kesimli, serme ayarlı elmas (G-H, I2-I3) ile vurgulanmıştır. Bu gelin seti, düğününüz ve yıldönümleriniz için mükemmel olan, her biri 10 yuvarlak kesim, serme pırlanta ile ışıldayan iki eşleşen sonsuzluk bandı içerir. Parlak beyaz altından üretilen bu üç parçalı beyaz safir ve pırlanta gelin seti, özel günlerinizi kutlamak için ideal bir yoldur.Miabella Jewelry : Güzel mücevherler yaratma konusunda 30 yılı aşkın deneyime sahip olan Miabella, özel bir günü parıldayan bir şeyle kutlamak için aradığınız şeye sahiptir. Miabella - Takıda Uyum.Tüm Miabella satın alımları mücevher parlatma bezi ile birlikte gelir. Miabella 1 Karat T.G.W. Beyaz Safir ve 2/5 Karat T.W. Pırlanta 10kt Beyaz Altın Üç Parçalı Gelin Seti : 10kt beyaz altından yapılmış2 /5 ct. tw Elmaslar Elmas rengi : GH Elmas berraklığı : I2-I31 ct. t.g.w. beyaz safir yaratıldı3 parçalı gelin setiprong- and pave-set taşlarıtoplam bant genişliği : 5,75 Mmmiabella takı parlatma bezi ile gemilerbir hediye kutusunda dikkatlice paketlenmişelmaslar hakkında bilgi edinin.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek Beyaz Tungsten Alyans

₺ 2.00

Bu şık ama sade erkek beyaz tungsten bandının hediyesiyle ona olan sevginizi ifade edin Bu halka, rahatsız edici keskin kenarları önlemek için yuvarlatılmış kenarlarla konturlu, R

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.