• Yeni Kız
Erkek Teknoloji Polar Pantolon

Erkek Teknoloji Polar Pantolon

Ürün Puanı:
₺ 69.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Russell Boys'un Teknoloji Ürünü Polar Pantolonu, rahat egzersiz yapmak istediğinde ya da gündelik kıyafetini tamamlamak için üzerine bir şeyler atmak istediğinde küçüğünüzün dibe vurması olacak. Yumuşak ama dayanıklı polyesterden üretilen bu aktif pantolonlar, sıcaklık için tasarlanmış peluş hap önleyici teknoloji yapağıdan yapılırken, Dri-Power 360 nem emici teknolojisi kuru kalmasına yardımcı olur. İki geniş yan cep ellerini rahat tutarken, yumuşak elastik kemer rahat ve kişiye özel bir uyum sağlar. Bu pantolonlar, Russell tech polar serisinden kapüşonlularla iyi uyum sağlamak için çeşitli stillerde mevcuttur. Russell Boys 'Tech Polar Pantolon : % 100 polyester . Performans pantolonu . Anti-hap teknolojisi Dri-Power 360 nem emici teknolojisine sahip polar astar. Colorblock yan paneller. İç kısımda logolu yumuşak elastik kemer. İki yan cep. Çeşitli stillerde mevcuttur. Makinede soğuk yıkayın, koyu renkleri ayrı yıkayın, hassas döngü, gerektiğinde sadece klorsuz ağartıcı kullanın, yumuşatıcı kullanmayın, düşük kuru takla atın, derhal çıkarın, gerekirse ters ütüleyin.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

8 Kişilik Donmuş Parti

₺ 35.76

Küçük çocuğunuz Donmuş partileri için 8 kişilik donmuş 2 Parti Paketine sahip olmayı sevecek! Öğle Yemeği Peçeteleri (16) Tatlı Tabağı (8) Öğle Yemeği Tabağı (8) 9 oz i

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.