• Yeni Kız
Ticari Marka Güzel Sanatlar 'Bonaparte, Grand Saintbernard Geçidi'ni Geçiyor' David'in Tuval Sanatı

Ticari Marka Güzel Sanatlar 'Bonaparte, Grand Saintbernard Geçidi'ni Geçiyor' David'in Tuval Sanatı

Ürün Puanı:
₺ 2.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Sanatçı : David Subject : People Style : Traditional Product Type : Galeriye Sarılmış Tuval sanatıbu asılmaya hazır, galeriye sarılmış sanat eseri, çerçevenin ortasında bir atın arkasında bir adamı tasvir ediyor.Giclee (jee-clay), yüksek kaliteli güzel sanatlar reprodüksiyonları oluşturmak için gelişmiş bir baskı işlemidir. Giclee baskıresiminin sağladığı ulaşılabilir mükemmellik, reprodüksiyonu orijinal parçadan neredeyse ayırt edilemez kılar. Sonuç, Giclee'nin galeriler, müzeler ve özel koleksiyoncular tarafından geniş çapta kabul görmesidir. Galeri sargısı, bir sanatçının tuvalini, tuvalin kenarlarını saracak ve gizli, ahşap bir çerçeveye sabitlenecek şekilde gerdirme yöntemidir. Bir tuvali germek ve hazırlamak için bu yöntem, bitmiş resmin çerçevesiz bir sunumuna izin verir. Ticari Marka Güzel Sanatlar 'Bonaparte, Grand Saintbernard Geçidi'ni Geçiyor' David'in Tuval Sanatı.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Sallanan Palyaço Balığı

₺ 2.67

Palyaço Balığını sallayan bu sevimli ve sevimli Midilli Oyuncaklar, küçük çocuğunuzun yeni favori oyuncağı olacak Bu kabarık köpük oyuncak, bebeğinizi güvenli bir şekilde i

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.