• Yeni Kız
Saçaklı Hamile Kukuletası Boyun Sargısı

Saçaklı Hamile Kukuletası Boyun Sargısı

Ürün Puanı:
₺ 23.96

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Whoa, Wait'in bu zarif hamile sargısı, kısa kollu bir üst kısmın yeterince sıcak olmadığı ve ceketin çok havasız olduğu serin bahar günleri için mükemmel bir seçimdir. Gün boyu rahatlık için yumuşak fırçalanmış jarse kumaştan yapılmıştır ve figürünüzü düzleştiren perdelik, katmanlı bir görünüm için saçak süslemeli muhteşem bir ön cepheye sahiptir. Modaya uygun bir serin hava topluluğu için en sevdiğiniz jegginglerin üzerine atın. Bir dizi uzun kollu ve bir kukuletalı boyun, çeşitli renklerde mevcut olan şal hırkayı tamamlar. Hamile Kukuleta Boynunu Saçakla Sarın : % 68 polyester,% 32 suni ipek . Hamile hırkası . Fırçalanmış jarse imalatı. Tek düğmeli kapatma ve saçak süslemeli önü sarın. Uzun kollu . Kukuleta boynu . Çeşitli renklerde mevcuttur. Makine yıkama sıcak, nazik döngüsü ile gibi renkler, gerektiğinde sadece klorsuz ağartıcı kullanın, kuru takla orta, düşük demir ters gerekirse.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Düğmeli Ön Kot Etek

₺ 3.00

Wonder Nation Kot Etekler bu sezon gardırobun vazgeçilmezi Çeşitli yıkama ve renklerde, karıştırmanın ve sıcak havalarda serin kalmanın eğlenceli bir yoludur! Harika UlKot Etek..

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.