• Yeni Kız
Linenspa Fırçalı Mikrofiber Ultra Yumuşak Sac Seti, Kırışmaya Dayanıklı

Linenspa Fırçalı Mikrofiber Ultra Yumuşak Sac Seti, Kırışmaya Dayanıklı

Ürün Puanı:
₺ 1.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Mikrofiberin yumuşak, pürüzsüz konforunda uykuya dalın. Linenspa tarafından hazırlanan bu rahat çarşaf, lüks bir şekilde yumuşak ve pürüzsüz bir uyku yüzeyi için çift fırçalanmış mikrofiberden yapılmış kaliteli yatak çarşaflarına sahiptir. Çoğu pamuktan daha yumuşak ve daha dayanıklı olan mikrofiber, kalıcı konfor için kırışmaya, lekelenmeye ve büzülmeye karşı dayanıklıdır. Gömme çarşaf, günümüzün daha kalın yataklarına uyacak şekilde derin ceplerle tasarlanmıştır ve 18 inç kalınlığa kadar olan şiltelere güvenli bir şekilde oturur. Çarşaf seti düz bir çarşaf, çarşaf ve yastık kılıfı (lar) içerir. Linenspa Fırçalı Mikrofiber Ultra Yumuşak Çarşaf Takımı, Kırışmaya Dayanıklı : Set düz çarşaf, çarşaf ve yastık kılıfı (lar) içerir. Çift fırçalı mikrofiber. Kırışıklık, leke ve büzülmeye karşı dayanıklıdır. Bakım : makine yıkama; kuru takla. Gömme çarşaf, 18 "derinliğe kadar şiltelere uyar.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Flanel Çarşafları Ayırın

₺ 0.67

En iyi gece uykunuz için ultra yumuşak Divatex Pazen Çarşafların tadını çıkarın % 100 pamuktan üretilen bu çarşaflar, yıkandıktan sonra mükemmel bir uyum için cömert bir ke

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.