• Yeni Kız
Daha iyi Evler ve Bahçeler İplik Sayısı Kırışıksız Nevresim Takımı

Daha iyi Evler ve Bahçeler İplik Sayısı Kırışıksız Nevresim Takımı

Ürün Puanı:
₺ 0.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bakımı kolay Better Home and Gardens 300 İplikli Kırışıksız Çarşaf Seti ile rahat uyuyun ve rahatlayın. Bu çarşaf takımları, bu 300 iplikli çarşaflara gece boyu olağanüstü konfor sağlayan parlak, saten benzeri bir his veren özel işlem görmüş% 100 pamuktan dokunmuştur. Saf pamuklu yapı, lif seviyesinde işlenmiş kumaşa sahiptir, bu da yıkamadan sonra kırışıksız yıkama anlamına gelir. Bu makinede yıkanabilir yatak takımı, zahmetsiz, zahmetsiz bir stil için yatağınızın ve yastıklarınızın üzerinde kaymaya hazır kurutucudan çıkar. Günlük kullanım için mükemmel olan bu yüksek iplik sayısı sayfaları, yoğun haneler için en üst düzeyde rahatlıktır. Bu çok yönlü çarşaflar, her stili tamamlamak için çeşitli boyutlarda ve çeşitli parlak renklerde ve büyüleyici baskılarda mevcuttur. Her sette bir düz çarşaf, bir çarşaf ve iki yastık kılıfı bulunur. (İkiz çarşaf seti sadece bir yastık kılıfı içerir.) Kırışıksız yumuşaklığı ve bakımı kolay bakımı ile Better Home and Gardens 300 iplikli Kırışıksız Çarşaf Seti, iyi yapılmış bir yatağın en iyi özelliklerini bir araya getirir. 1 düz levha, çarşaf; 2 yastık kılıfı100% pamukmakine yıkanabilirdört parçalı yatak çarşafı setiyüksek iplik sayısı, nihai konfor için yumuşak ve lüks hissediyorkırışıklığa dayanıklı yapı, kurutucudan pürüzsüz bir görünüm sunarsaf pamuklu malzeme sizi tüm gece serin ve rahat tutarkazan set şunları içerir : düz levha (66 "x 96"), çarşaf (39 "x 76" x 14" 16 " derinlikli yatağa uyar) ve bir yastık kılıfıtam set şunları içerir : düz levha (81 "x 96"), gömme levha (54 "x 76" x 14 " 16 " derinlikli yatağa uyar) ve iki yastık kılıfıtam set şunları içerir : düz levha (90 "x 102 "), gömme çarşaf (60 "x 80" x 16 " 18 " derinlikli şilteye uyar) ve iki yastık kılıfıkaplama seti şunları içerir : düz çarşaf (108 "x 102"), gömme çarşaf (78 "x 80" x 16 " 18 " derinlikli şilteye uyar) ve iki yastık kılıfı100% 'den yapılmıştır saf pamuklu çarşaf seti bakımı : Makine sıcaktı, yumuşak döngü. Düşük kuru takla. Sıcak demir ayarı. Çamaşır suyu kullanmayın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Nanot Levha Seti

₺ 29.90

Nanotex Levha Seti ile tatlı rüyalar sizindir Nanotex'in En Havalı Konforuyla işlenen bu yumuşak, rahat çarşaflar sizi gece boyunca serin ve rahat tutar Yüzde 100 polyester mikrofibe

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.