• Yeni Kız
Üniversite Gururu 6 Parçalı Çarşaf Takımı Lacivert Full

Üniversite Gururu 6 Parçalı Çarşaf Takımı Lacivert Full

Ürün Puanı:
₺ 43.96

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Beyaz, kırmızı, bordo, kömür, gri, açık mavi, mavi, lacivert, sarı, ten rengi ve turuncu renk seçeneklerinde canlı düz renklere sahiptir. Tasarımlarımız, herhangi bir odaya hayat katacak muhteşem renkler içeriyor. Bu 4 Parçalı Çarşaf seti şunları içerir : (Bir) 1 çarşaf, (Bir) 1 düz çarşaf ve (Dört) 4 yastık kılıfı. İkiz boyutu (iki) 2 yastık kılıfı içerir. Özellikler : Malzeme : Çift fırçalanmış mikrofiber 1 adet çarşaf, 1 adet düz çarşaf ve 4 yastık kılıfı içerir. İkiz boyutu (iki) 2 yastık kılıfı içerir. Makinede yıkanabilir Gömme çarşaflarda 14 inç derinliğinde cep Çin Kraliçesinden yapılmıştır Boyutlar : Düz Çarşaf : 90 inç genişliğinde x 102 inç uzunluğunda Gömme Çarşaf : 60 inç genişliğinde x 80 inç uzunluğunda ve 12 inç cep derinliği Yastık kılıfları : 20 inç genişliğinde x 30 inç uzunluğunda Kral Boyutları : Düz Çarşaf : 108 inç genişliğinde 102 inç uzunluğunda Gömme Çarşaf : 78 inç genişliğinde x 80 inç uzunluğunda ve 15 inç cep derinliği Yastık kılıfları : 20 inç genişliğinde x 40 inç uzunluğunda Tam boyutlar : Düz çarşaf : 81 inç genişliğinde x 96 inç uzunluğunda Gömme çarşaf : 54 inç genişliğinde x 75 inç uzunluğunda ve 15 inç cep derinliği Yastık kılıfları : 20 inç genişliğinde x 30 inç uzunluğunda İkiz XL Boyutlar : Düz Levha : 66 inç genişliğinde x 96 inç uzunluğunda Üniversite Gururu 6 parçalı Çarşaf Seti Donanma Dolu.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Nanot Levha Seti

₺ 29.90

Nanotex Levha Seti ile tatlı rüyalar sizindir Nanotex'in En Havalı Konforuyla işlenen bu yumuşak, rahat çarşaflar sizi gece boyunca serin ve rahat tutar Yüzde 100 polyester mikrofibe

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.