• Yeni Kız
Dayanak Flanel Levha Seti, Baykuş Baskı

Dayanak Flanel Levha Seti, Baykuş Baskı

Ürün Puanı:
₺ 3.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Evinizdeki herhangi bir yatak odasına biraz stil ve konfor getirin ve King, Girl Owls'da Yer alan bu Dayanak Flanel Çarşafla gece boyunca rahat kalın. Bu 4 parçalı komple set, ev yatak odanıza bir makyaj vermek için ihtiyacınız olan her şeyi içerir - bir 108 "x 102 " düz levha, bir 78 "x 80 " x 15 " gömme levha ve iki kral 20 "x 40 " yastık kılıfı. Dört öğenin tümü, herhangi bir yatak odasına sevimli bir dokunuş katacağından emin olan çiçek açan ağaç dallarındaki sevimli baykuşların canlı ve eğlenceli bir "Kız Baykuşları" deseninde gelir. Süper yumuşak% 100 pamuklu pazen dokunuşa süper yumuşaktır, sizi tam bir gece uykusu boyunca sıcak ve rahat tutacağınızdan emin olabilirsiniz. Evde yeni bir şeyler deneyin ve bu eksiksiz çarşaf setini bugün alın! Flanel Kral Çarşaf Seti, yatak odanıza eksiksiz bir makyaj kazandırmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. 4 parçalı komple set, bir adet 108 "x 102" düz levha, bir adet 78 "x 80" x 15 " gömme levha ve iki adet kral 20 "x 40" yastık kılıfı içerir. Çiçek açan ağaç dallarındaki baykuşların canlı ve sevimli "Kız Baykuşları" deseni, herhangi bir yatak odasına eğlenceli bir dokunuş katar. 15 "derinliğe kadar şiltelere uyar. Süper yumuşak% 100 pamuklu pazen dokunuşa yumuşaktır. Sorunsuz bir temizlik için makinede yıkanabilir.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Flanel Çarşafları Ayırın

₺ 0.67

En iyi gece uykunuz için ultra yumuşak Divatex Pazen Çarşafların tadını çıkarın % 100 pamuktan üretilen bu çarşaflar, yıkandıktan sonra mükemmel bir uyum için cömert bir ke

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.