• Yeni Kız
Yüce Koleksiyon Ekstra Derin 21 Cep Çarşaf Takımı İkiz Bej

Yüce Koleksiyon Ekstra Derin 21 Cep Çarşaf Takımı İkiz Bej

Ürün Puanı:
₺ 3.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu süper yumuşak çarşaflar konfor, lüks ve diğerlerinin üzerinde bir kesim sunar. Sweet Home Koleksiyonunun 1500 Supreme ultra derin cep çarşafları, 1500 iplik sayısı pamuğun hissine ve yumuşaklığına sahip olacak şekilde tasarlanmış hipoalerjenik, temizlenmesi kolay bir malzeme olan modern fırçalanmış polyester mikrofiberden yapılmıştır. Takılı çarşaf, günümüzün ekstra kalın şiltelerine uyacak şekilde yapılmış 21 "bir cep içerir. 1 Çarşaf, 1 düz çarşaf ve 1 yastık kılıfı içerir. Gömme çarşaf her tarafa elastiktir ve 21 "derinliğe kadar şiltelere uyar. İkiz Boyutu : Düz Levha : 96 "L x 66" W, Çarşaf : 75 "L x 39" W x 21 " D, yastık Kılıfı : 20 "L x 30 " W.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

T Hemstitch Katı Levha Seti

₺ 184.00

Bu yumuşak ve rahat ürün her dekoru zenginleştirecektir T400 Hemstitch Katı Levha Seti : Katı hemstich pamuklu levha seti Bakımı kolay, dayanıklı, çok yumuşak, 4 "kenarlı ve tam

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.