• Yeni Kız
Zaman ve Tru Kadın Halter Kaburga Bodysuit

Zaman ve Tru Kadın Halter Kaburga Bodysuit

Ürün Puanı:
₺ 37.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Zaman ve Tru Kadın Halter Kaburga Bodysuit. Time and Tru'dan gelen bu racerback elbise ile en şık silüetleri yaratın, bu her zaman sıkışmış görünümü elde etmek için mükemmel bir parça. Ayrıca tasarım çok yönlü olduğu için kolayca yukarı veya aşağı giydirebilirsiniz — katmanlamak veya kendi başına giymek için harika. Kot pantolon, etek veya pantolon giymek için mükemmel olan bu elbise hemen hemen her kıyafetle çalışır. Ayrıca, görünüşte tipik bir kıyafeti güçlendirmek için çeşitli renklerde gelir. Münhasıran . Malzeme : % 58 Pamuk /% 37 Polyester /% 5 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5’11 ”dir ve S beden giymektedir. Yaka : Ekip boyun. Kapatma : Yapış kasık kapatma. Kollu : Kolsuz. Cepler : Yok. Özellikler : Yarışçı geri döndü. Zaman ve Gerçek Kadınlar için Halter Kaburga Bodysuit.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kadın Büküm Ön T-Shirt

₺ 35.98

Gardırobunuza bu Sefer anında bir bükülme verin ve Ön Tişörtü Bükün Yumuşak ve hafif kumaşı ile bu kısa kollu gömlek, o sıcak günlerde sizi serin tutacağından emin olabili

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.