• Yeni Kız
Kadın Kol Gri Çizgili Kapüşonlu Üst

Kadın Kol Gri Çizgili Kapüşonlu Üst

Ürün Puanı:
₺ 35.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

3/4 boy kollu ve hafif bir his veren 7/24 Comfort Apparel'ın bu tunik boy çizgili kapüşonu, çapkın bir görünüm için V yakalı, gevşek bir etek ucuna sahiptir. Streç bir dokunuşla, bu üst kısım klasik bir başlık ve kanguru cebi ile tamamlanmıştır. Sağlam baskı her figürü düzleştirir. Egzersiz yapmak veya sadece evde rahat bir gün geçirmek için mükemmel bir parçadır. 229 HGR. en üstte. çizgiler. 3/4 Kollu. gündelik. 3/4 boy kollu ve hafif bir his veren 7/24 Comfort Apparel'ın bu tunik boy çizgili kapüşonu, çapkın bir görünüm için V yakalı, gevşek bir etek ucuna sahiptir. Streç bir dokunuşla, bu üst kısım klasik bir başlık ve kanguru cebi ile tamamlanmıştır. Sağlam baskı her figürü düzleştirir. Egzersiz yapmak veya sadece evde rahat bir gün geçirmek için mükemmel bir parçadır.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kadın Büküm Ön T-Shirt

₺ 35.98

Gardırobunuza bu Sefer anında bir bükülme verin ve Ön Tişörtü Bükün Yumuşak ve hafif kumaşı ile bu kısa kollu gömlek, o sıcak günlerde sizi serin tutacağından emin olabili

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.