• Yeni Kız
Gümüş Jeans A.Ş. Kadın Erkek Arkadaşı Orta Rise Şort, Bel Ölçüleri 24-36

Gümüş Jeans A.Ş. Kadın Erkek Arkadaşı Orta Rise Şort, Bel Ölçüleri 24-36

Ürün Puanı:
₺ 41.82

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Hafta sonları için mükemmel olan rahat bir kısa, Erkek arkadaşımız kısa, mükemmel önden arkaya oranlara sahip klasik bir orta yükselişe sahiptir. Hafif bir çivit mavisi yıkama, otantik üzücü ve yıpranmış çekicilik için ham kelepçeli bir etek ucu ile tamamlandı. Stil notu : Erkek arkadaş, kişisel tercihinize ve tarzınıza bağlı olarak daha rahat veya sıska bir görünüm için yukarı veya aşağı boyutlandırılabilir. Bu çift, plastik şişeler de dahil olmak üzere geri dönüştürülmüş içerikten yapılmış REPREVE® geri dönüştürülmüş polyesterden oluşan çevre dostu, yüksek elastik bir kumaştan üretilmiştir (ancak şaşırtıcı bir şekilde, yine de her zamanki kadar yumuşak ve rahattır). Temel olarak, giyme konusunda gerçekten iyi hissedebileceğiniz bir jean. Sıkıntılı hafif çivit mavisi yıkama ve ham kelepçeli etek ucu ile kısa. Plastik şişeler de dahil olmak üzere geri dönüştürülmüş içerikten yapılmış REPREVE® geri dönüştürülmüş polyestere sahip yüksek streç çevre dostu denim. 9.5 "orta yükseliş. 5-fermuarlı cep stili. 4 "iç dikiş.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Reebok Kadın Gol Şortu

₺ 28.00

Reebok Kadın Şortlarında her türlü antrenmanı kolaylıkla yapın Reebok bayan performans şortları, antrenmanlarınız sırasında hareket rahatlığı ararken ihtiyacınız olan her

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.