• Yeni Kız
Gümüş Jeans A.Ş. Kadın Suki Mid Rise Bermuda Şort, Bel Ölçüsü 24-36

Gümüş Jeans A.Ş. Kadın Suki Mid Rise Bermuda Şort, Bel Ölçüsü 24-36

Ürün Puanı:
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Suki'nin en çok satan kıvrımlı formumuz olmasının bir nedeni var. Başlamak için, ihtiyacınız olan yere (ve yapmadığınız yere değil) tam olarak oturan tescilli konturlu kemerimizle tasarlanmıştır. Sonuç, asla boşluk bırakmayan veya çörek tepesi oluşturmayan ultra gurur verici bir uyumdur. Ayrıca, daha kıvrımlı bir arka tarafı düzleştirmek ve ince bir popo kaldırma etkisi yaratmak için 9.5 "" de modern bir orta yükselişe sahiptir. Koyu çivit mavisi yıkama ve kelepçeli etek ucu ile tamamlandı. Bu bermuda şortu, plastik şişeler de dahil olmak üzere geri dönüştürülmüş içerikten yapılmış REPREVE® geri dönüştürülmüş polyesterden yapılmış çevre dostu, yüksek streç bir kumaştan üretilmiştir (ancak şaşırtıcı bir şekilde, yine de her zamanki kadar yumuşak ve rahattır). Temel olarak, giyme konusunda gerçekten iyi hissedebileceğiniz bir çift. Koyu çivit mavisi yıkama ve kelepçeli etek ucu ile Bermuda kısa. Plastik şişeler de dahil olmak üzere geri dönüştürülmüş içerikten yapılmış REPREVE® geri dönüştürülmüş polyestere sahip yüksek streç çevre dostu denim. 9.5 "orta yükseliş. 5-fermuarlı cep stili. 9 "iç dikiş.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Reebok Kadın Gol Şortu

₺ 0.67

Reebok Kadın Şortlarında her türlü antrenmanı kolaylıkla yapın Reebok bayan performans şortları, antrenmanlarınız sırasında hareket rahatlığı ararken ihtiyacınız olan her

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.