• Yeni Kız
Malzeme Kız Bebek Kız Çocuk Günlük Spor Ayakkabı, Beden 5-10

Malzeme Kız Bebek Kız Çocuk Günlük Spor Ayakkabı, Beden 5-10

Ürün Puanı:
₺ 37.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu ”Maddi Kız" Yürümeye Başlayan Kızın gündelik spor ayakkabıları modanın zirvesidir. Bu spor ayakkabılar, streç nervürlü yakalı, çizgisiz, nefes alabilen sinek örgülü örgü tekstil üst kısma sahiptir. Naylon dokuma arka tırnağı ve ön tırnağında serigrafi “Malzeme Kızı" logosu bulunur. Maç yuvarlak elastik ayakkabı bağcıkları güvenli bir uyum sağlar. Esnek dış taban, serin bir dalga dokusu tabanına sahiptir. Bu spor ayakkabılar hem eğlenceli hem de modaya uygun, onları giyen bloktaki havalı çocuk olacaksın!. "Material Girl“, küstah ”IT" Kızı için trendlere uygun modaya uygun görünümler sunan, stil bilincine sahip bir Gençler markasıdır. 2010 yılında orijinal ikon Madonna ve kızı Lourdes tarafından kurulan “Maddi Kız”, çok çalışan, çok oynayan ve bazen hala vogues yapan kız içindir – hepsi modanın öncü rol oynadığı büyük resmin bir parçasıdır. İnstagram-değerli ve modaya uygun görünümler, en moda ve zahmetsiz stil için ”Materyal Kız“ ı ”IT" Kız markası olarak kişileştirir. "Material Girl" Kızın Gündelik Spor Ayakkabıları, tüm gün, yıl boyunca ve her mevsim giymek için rahattır ve küçük modacınız için mükemmel bir hediyedir! Modaya uygun ”Malzeme Kız" Yürümeye Başlayan Kızın Gündelik Spor Ayakkabıları. Streç Nervürlü Yakalı ve Dokuma Sırt Tırnaklı ve Serigrafi “Malzeme Kız” Logolu Ön Tırnaklı Çizgisiz Sineklik Örgü Tekstil Üst. Güvenli bir uyum için elastik ayakkabı bağcıkları.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Çocuk GoGo Çizme Beyaz

₺ 49.98

Göz alıcı ve harika bu çocuk beyaz gogo botları, süper kahramanınız veya profesyonel güreşçi Cadılar Bayramı kostümünüz için mükemmel bir son dokunuş! Yüksek kaliteli mal

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.