• Yeni Kız
Skechers erkek Rahat Fit Üstün Milford Rahat Slip-on Spor Ayakkabı

Skechers erkek Rahat Fit Üstün Milford Rahat Slip-on Spor Ayakkabı

Ürün Puanı:
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Erkek SKECHERS Relaxed Fit Superior Milford'u giyerek serin, rahat ve rahat kalın. Bu slip-on ayakkabı, yumuşak süet ve dikiş ve bindirme aksanlarıyla rahat bir konfor mokaseninde dokunmuş yumuşak örgü kumaş üst kısma sahiptir. Erkek SKECHERS ayakkabısı, gün boyu rahatlık sağlayan yastıklı Hafızalı Köpük iç taban içerir. Erkek ayakkabısının çekme tırnağı ve çift taraflı elastik panelleri, kolay açma / kapama aşınması ve maksimum esneme konforu sağlar. SKECHERS Relaxed Fit ayakkabısı kumaşla kaplanmıştır ve ferah ve ferah bir uyum için Rahat Bir Uyum sağlar. Erkekler için gündelik mokasen, kauçuk çekiş dış tabanıyla dayanıklılık sağlarken, ayak için şok emilimi ve esneklik sunar. Yumuşak Süet örgü dokuma Üst Bellek Köpük İç Taban Elastik Paneller Çekme Tırnağı Rahat Uyum Şok Emme Kauçuk Dış Taban. Skechers Relaxed Fit Koleksiyonunu buradan satın alın. Erkek Skechers, Orta ve Geniş Genişlikte Üstün Milford Slip Ayakkabı. Bu kayma ile rahat ve konforlu kalın. Logo vurgulu süet ve kumaş üst kısım. Kolay açma ve kapama için çift elastik goring panelleri ile stil üzerinde kayma. Yumuşak kumaş astar.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Lugz Erkek Diablo Merhaba Botu

₺ 159.00

İz üzerinde ve dışında geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip ayakkabıyı mı arıyorsunuz? Lugz Erkek Diablo Merhaba botuyla tanışın..

Da Anderson Mokasen Terlik

₺ 1.00

Bir terliğin konforu, Anderson by Daxx ile bir spor ayakkabının çok yönlülüğünü karşılar Bu moctoe tasarımı, sıcak suni kürkle kaplı yumuşak kumaş üst kısımlar ve 6 mm

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.