• Yeni Kız
Betis Torres Y Ribelles Teneke Kutuda% 100 Saf ispanyol Karışımı Zeytinyağı 24oz Glutensiz

Betis Torres Y Ribelles Teneke Kutuda% 100 Saf ispanyol Karışımı Zeytinyağı 24oz Glutensiz

Ürün Puanı:
₺ 14.44

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Betis% 100 Saf Zeytinyağı, İspanya'da gururla yapılan mükemmel kalitede bir yemeklik yağdır. Bu yağ kolesterol, sodyum ve tuz içermez. Kalite kontrol sertifikalarına sahiptir. İspanya'dan% 100 saf ve Latin mutfağı için uzun bir gelenek olan saf Betis zeytinyağı. Kolesterol ve sodyum içermeyen Betis markası, dünya çapında uluslararası pazarda özel ve yüksek bir ayrıma sahiptir. Torres & Ribelles tarafından Hojiblanca, Arbequina, Cornicabra ve Picual gibi bazı zeytin çeşitlerinin bir karışımı kullanılarak sıkı bir kalite süreci altında üretilmiştir. Zeytinyağı, beyin fonksiyonuna fayda sağlayan bir madde içerir. Betis Torres Y Ribelles Teneke Kutuda% 100 Saf ispanyol Karışımı Zeytinyağı 24oz Glutensiz. Doğru miktarda acı ve siciliği korurken meyvemsi bir tada sahip dengeli zeytinyağı. Üç farklı zeytin türünden elde edilen saf zeytinyağının kombinasyonu Hojiblanca, Arbequina, Picual. Hafif badem aroması ve acı bir dokunuşla hafif meyvemsi. Tüm besin grubunu kesmeyin, ancak öğünleri Betis ile daha dengeli tutmaya çalışın. Daha az değil, daha fazla düşünün, küçükleri ortadan kaldırmak yerine diyetinize sağlıklı yiyecekler eklemeye odaklanın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Bitkisel Yağ Gal

₺ 1.33

GOYA Bitkisel Yağı 1 Gal % 100 saf Doğal olarak kolesterol içermeyen yiyecekler Herhangi bir yağın aşırı ısınması yangına ve yaralanmaya neden olabilir Isıtırken gözetimsiz

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.