• Yeni Kız
Irene Inevent araba kılıfı PEVA Pamuk Su Geçirmez Araba Koruyucu Yansıtıcı Şerit ile Anti-UV Kapak Değiştirme Carrera

Irene Inevent araba kılıfı PEVA Pamuk Su Geçirmez Araba Koruyucu Yansıtıcı Şerit ile Anti-UV Kapak Değiştirme Carrera

Ürün Puanı:
₺ 1.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Açıklama : Bu dış mekan araba kılıfı, hafif ancak uzun süre dayanıklı olan yüksek kaliteli PEVA pamuklu malzemelerden yapılmıştır.Kulaklı bu su geçirmez ve UV ışınlarına dayanıklı araba kılıfı, aracınızın koruma ve güvenlik performansını büyük ölçüde artıracaktır.Yansıtıcı şeritle donatılmış bu kar, güneş, yağmur ve buza dayanıklı otomobil koruyucusu, aracınız için mükemmel bir şekilde özelleştirilmiştir.Bu araba kılıfı, araçlar için güzel bir koruyucu olan güçlü çizilmez, suya dayanıklı, toza dayanıklı ve UV koruma işlevlerine sahiptir.Araba koruma kapağı, arabayı içeride ve dışarıda düzenli tutacak, boya solma hızını yavaşlatacak ve yıkanması ve toplanması kolaydır.Özellikler : Malzeme : Dış : PEVA; Orta Katman : Kumaş; İç : Kalın Yumuşak Pamuk.Renk : Mavi.Boyutlar : 173 "x 71 " x 60 " (U x G x Y).Paket Ağırlığı : 6.4 lbs.Özellikler : Dikişsiz, Dayanıklı, Sıcak kaynaklı, Nefes Alabilen, Elastik Etek, Grommet Etek, Aşındırıcı Olmayan Astar, Su Geçirmez, Suya Dayanıklı.Güneşten, Kuş Pisliğinden, Ağaç Özünden, Kar Buzundan, Endüstriyel Kirleticilerden, Havadaki Tozdan, Kirden ve UV Işığından Korunma.Teçhizat : 260 Z 280 Z/912 924 Boxster Carrera GT/Beetle için yedek.Paket içeriği : 1 x araba kapak. Yüksek kaliteli PEVA pamuklu malzemelerden üretilen bu araba kılıfı, kullanımda dayanıklı, hafif ve su geçirmez ve UV ışınlarına dayanıklıdır. Bu araba kılıfı su, toz ve güneş UV direnci işlevine sahiptir ve araba aynalarını kaplamak için kulak tasarımı ile donatılmıştır. Kar, güneş, yağmur ve buza karşı dayanıklı otomobil koruyucusunun yıkanması ve saklanması çok kolaydır. Mükemmel işçiliğe sahip araç koruma kapağı, aracınız için mükemmel bir şekilde özelleştirilmiştir ve yansıtıcı şerit tasarımı ile karanlıkta güvenliği sağlar. Yüksek kaliteli PEVA pamuklu araba kılıfı, aracınızın yüzeyini çizilmelere karşı koruyabilir ve aracınız için çok yönlü koruma sağlar.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

AWP Motor Su Pompası Contası

₺ 320.10

APEX Automobile Parts Inc motor su pompası contası, otomotiv endüstrisinde kalite ve işçilik konusunda ün kazanmıştır Bugün yoldaki hemen hemen her otomobil için motor su pompası

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.