• Yeni Kız
Yeşil Çay İnfüzyonu ile Yumuşak 4 5 Bölgeli Hafızalı Köpük Şilte Topper, Dolu

Yeşil Çay İnfüzyonu ile Yumuşak 4 5 Bölgeli Hafızalı Köpük Şilte Topper, Dolu

Ürün Puanı:
₺ 1.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Mellow'un yeşil çay infüzyonlu 4 inç 5 bölgeli topper'ı, maksimum konfor ve daha iyi uyku için eski yatağınızı anında yenileyen Certi PUR-ABD sertifikalı köpükten yapılmış birinci sınıf bir hafızalı köpük şilte topperidir. Topper'ımız, savurmayı ve dönmeyi önlemek için vücudun her yerinde farklı temas noktalarına sahip 5 vücut bölgesine sahiptir. Nefes alabilen vücuda uyumlu hafızalı köpüğü, doğal sakinleştirici ve koku kontrol faydaları ile hem sizin hem de yatağınızın tazelenmiş kalmasına yardımcı olmak için yeşil çay ile aşılanmıştır. Duyarlı aktif süspansiyon, siz ve eşiniz için rahatsız edilmeden uyku sağlamak için hareketi izole eder. maksimum konfor için 5 farklı vücut bölgesine sahip 4 inç nefes alabilen kaban. Birden fazla temas noktası, gelişmiş uyku kalitesi için vücutta basınç tahliyesi sağlar. Yeşil çay infüzyonu, sakinleştirici etkileri ve koku kontrolü ile hem sizin hem de yatağınızın tazelenmiş kalmasına yardımcı olur. Duyarlı aktif süspansiyon, siz ve eşiniz için rahatsız edilmeden uyku sağlamak için hareketi izole eder. Performans, emisyonlar ve çevre yönetimi için Certi PUR-US® sertifikalı köpükten üretilmiştir. Topper 2 inç, 3 inç veya 4 inç Yüksekliklerde mevcuttur. 3 yıllık üretici garantisi.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Ürün Yerleşimi Modülü

₺ 0.33

Dayanıklı Astarlı kamyon yatak takımları, astarlarımızın üstün kaymaya dayanıklı zemine sahip sektördeki en kalın olduğunu kanıtlamak için rekabete karşı kalite testine ta

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.