• Yeni Kız
Wonder Nation Kızlarının Gündelik Jöle Dairesi

Wonder Nation Kızlarının Gündelik Jöle Dairesi

Ürün Puanı:
₺ 99.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Kızınızın gündelik topluluklarına mükemmel bir son dokunuş mu arıyorsunuz? Wonder Nation'dan Kızların Sıradan Jöle Dairesinden başka bir yere bakmayın. Üst ve dış taban, her tarafına doku ekleyen ve havalandırma sağlayan delikli deliklerle tasarlanmış dayanıklı bir PVC'den yapılmıştır. Ayaklık, yorgunluğu azaltmak için yastıklıdır ve renkli bir desenle süslenirken, iz bırakmayan taban sağlam tpr'den yapılmıştır ve sevimli bir çeyrek inç topuğa sahiptir. Çeşitli renklerde mevcut olan bu gündelik daireler, modern bir topluluk için kot pantolon, tozluk ve jeggings ile güzelce eşleşir. Wonder Nation, çeşitli durumlar için çeşitli rahat stiller sunar ve çocukların ne giydikleri konusunda endişelenmeden mutlu olmalarını, eğlenmelerini ve çocuk olmalarını sağlar. Wonder Nation Girls Günlük Jöle Dairesi : % 100 PVC. Kız ayakkabıları . Delikli . Düz stil . Renkli desenli yastıklı tabanlık. 0.25 "topuk. İz bırakmayan taban. Çeşitli renklerde mevcuttur. Temizlemek için yumuşak bir kumaş kullanın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

George Erkek Aline Terlik

₺ 33.98

İster gazeteyi almak için dışarı çıkın, ister televizyonun önünde uzanın ya da yatmadan önce evin etrafında dolaşın, George Erkek Aline Terlikleri sizi rahat ettirecek...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.