• Yeni Kız
10.2 Silikon Kauçuk Conta Sızdırmazlık Halkası Aksesuarı

10.2 Silikon Kauçuk Conta Sızdırmazlık Halkası Aksesuarı

Ürün Puanı:
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Açıklama : 1. Yüksek kaliteli, dayanıklı silikondan yapılmıştır. Eskisi yıprandığında veya elastikiyet kaybolduğunda basınçlı pişirme sızdırmazlık halkanız için mükemmel bir yedek. 2. Esnek kauçuk, basınçlı pişirmenizin kapağına sabitlemeyi kolaylaştırır ve verimli sızdırmazlık sağlamak için yüksek elastikiyete sahiptir. 3. Bu sızdırmazlık halkası, paslanmaz çelik basınçlı pişirme ve elektrikli basınçlı pişirme için değil, yalnızca sıradan alüminyum basınçlı pişirme için uygundur. 4. Basınç veya sızıntı kaybını azaltmak için conta halkalarını yılda bir kez değiştirmenizi öneririz. Yüksek kaliteli, dayanıklı silikondan yapılmış 102 "Silikon Kauçuk Conta Sızdırmazlık Halkası Aksesuarı Eskisi yıprandığında veya elastikiyet kaybolduğunda basınçlı pişirme sızdırmazlık halkanız için mükemmel bir yedek. Esnek kauçuk, basınçlı pişirmenizin kapağına sabitlemeyi kolaylaştırır ve verimli sızdırmazlık sağlamak için yüksek elastikiyete sahiptir. Bu sızdırmazlık halkası, paslanmaz çelik basınçlı pişirme ve elektrikli basınçlı pişirme için değil, yalnızca sıradan alüminyum basınçlı pişirme için uygundur. Basınç veya sızıntı kaybını azaltmak için conta halkalarını yılda bir kez değiştirmenizi öneririz.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş BOYA KUTUSU - ct

₺ 2.00

Bu yaratıcı kovanın şeffaf bir rengi var Kapağı kolayca açabilmeniz için küçük bir metal disk ile birlikte gelir Şeker veya özel bir hediye tutmak için herhangi bir iyilik içi

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.