• Yeni Kız
Panasonic KX-TGF350N Kablolu Telsiz Telefon ve Telsiz Ahizeli Telesekreter

Panasonic KX-TGF350N Kablolu Telsiz Telefon ve Telsiz Ahizeli Telesekreter

Ürün Puanı:
₺ 176.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Panasonic'in KX-TGF350 serisi için yedek telefonu ancak herhangi bir KX-TGF serisi ile çalışacak olan Champagne Gold Kullanımı kolay ana ünitede üç adet tek dokunuşla arama düğmesi ve pil yedeği bulunur. Ana ünite ve telefonlarda tek dokunuşla Arama Bloğu ile 250'ye kadar numarayı engelleyin. Gürültü Azaltma ile gürültülü yerlerden gelen çağrıları açıkça duyun. Yerleşik bebek monitörü ile bebek ağlamaya başladığında uyarılar alın. 13 saate kadar konuşma süresinin ve anahtar dedektörü uyumluluğunun keyfini çıkarın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Phoeni Ses Düet Hoparlör

₺ 197.96

MT202 Duet PC'ler, USB bağlantısı üzerinden video konferans için tasarlanmış masa üstü kişisel bir hoparlördür Boyutu ve dayanıklılığı onu taşınabilir ve seyahat için mü

Uniden DECT 6. Telsiz Telefon

₺ 3.33

Uniden DECT 6.0 Telsiz Telefon, 1 x Telefon Hatları Uniden DECT 6.0 Telsiz Telefon Toplam Telefon Hattı Sayısı : 1 Toplam Telefon Hattı Sayısı : 1 Analog Telefon Hattı Sayısı : 1..

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.